• BB

Un pas endavant... el temps els/ens dóna la raó!

Hi ha vegades que no creiem o veiem encertades les passes o les decisions dels demés. Els factors que influeixen, són molts i s’han de conèixer tots per poder-ne tenir una visió completa. I molts i moltes no ho sabran/sabrem veure però a mig o llarg termini totes les peces van encaixant. Com a màxima podríem dir que s’han de respectar totes les idees i que hom pot opinar sempre constructivament.

Segons el meu parer a mesura que vas coneixent a les grans persones comproves que no han fallat en les seves idees. Potser a alguns els han fallat però són una minoria i no pas rellevants. Us presento la filosofia del Michael Jordan:

“He fallado más de 9.000 tiros en mi carrera. He perdido casi 300 partidos. 26 veces han confiado en mí para tomar el tiro que ganaba el partido y lo he fallado. He fracasado una y otra vez en mi vida y es por eso que tengo éxito”

Per això m’encanten les persones que van un pas endavant i de cara!


Aquesta setmana LEITAT ha fet un pas més ha posat en marxa un projecte d’aquells que va més enllà del que es pot veure avui en el present. Fa anys quan es van crear LEITAT el Parc Audiovisual i l’Euncet molts van pensar que era un somni massa gran per una ciutat com Terrassa un repte inviable. Avui dia és una realitat que comença a donar grans fruits a la ciutat i a la comarca vallesana.

Podríem dir que l’objectiu d’aquest projecte és promoure la innovació i la transferència de tecnologia a les microempreses. Per cert una de les paraules més repetides i que surt en diferents parts de la descripció del projecte és “col·laborar”.

Hi ha algú que ja va pensar en el futur fa molts anys. L’administració terrassenca liderada per l’exalcalde Pere Navarro i la visió i perseverança de l’Eusebi Cima van col·laborar treballar somiar i persistir per assolir aquest gran repte.

I recollint una frase més d’aquell exemplar esportista:

“El talento gana partidos pero el trabajo en equipo y la inteligencia gana campeonatos”

Avui hi ha algú que també va un pas endavant! Aquells mateixos visionaris de nova fornada al capdavant com en Jordi Parra Director General de LEITAT posen en marxa amb pas ferm el DFactory 4.0 un d’aquells reptes/projectes que no es veuen gaire clar d’entrada però que d’aquí a pocs anys donarà els seus fruits.

Ànims força i endavant!

0 vistas0 comentarios

©2020   BUSINESS BARTERING · hola@businessbartering.es