• BB

Enfoca’t: Petits gestos diaris que em fan feliços:

1. Aixecar-me almenys mitja hora abans de l’habitual. Alguns dies m’aixecava a les 6.30 h per fer exercicis mentals, respirar, agrair, visualitzar el meu propòsit.... Ara ho faig sempre, perquè aquestes primeres hores són les millors del dia. És la sensació que el món és tu perquè ... Ningú més està despert!


2. No mirar la televisió. Ja fa quatre anys que no la miro, és una decisió personal per millorar l’energia. Les notícies mundials i drames seleccionats pels mitjans de comunicació, juntament amb la meva sensibilitat i empatia cap als altres, em restava molta energia que ara faig servir per a el meu comunicat en forma d’accions.


3. Llegir la meva visió cada dia. Llegeixo quins són els meus objectius a llarg termini que em mantenen ferm en les petites decisions a prendre cada dia.


4. Posar horari al telèfon mòbil entre setmana. Tinc el mòbil sempre en silenci, escullo jo quan puc parlar, així m’enfoco en el meu present i dono millor servei a les trucades quan és el bon moment.


5. Escollir amb qui dedico el meu temps, i prioritzar la gent que em potencia i que puja la meva energia. Sigui igual que siguin coneguts o familiars. Si no et sents bé amb algú, no has de perpetuar un contacte que no vulguis. Tenim poc temps per dedicar-nos als altres, així que cal optimitzar-lo. Entenc que els amics, no queden inclosos perquè aquests els esculls.


6. Aprendre a estar sense fer res. No hi ha res més terrible per a una persona en la nostra societat actual que no tenir alguna cosa que fer. Ens fa tanta por a vegades per quedar-nos sols amb nosaltres mateixos que omplim espais i temps amb activitats que no sempre ens aporten alguna cosa o ens fan créixer com a persones. Tombar-se en un sofà o en una gandula i mirar l’infinit sense fer res és un exercici que m’agradaria recomanar a tot el món. Sovint em reservo un dia o una tarda per no fer res, això si, no li dic a ningú.

Hi ha mil detalls més que he après o potenciat en el meu dia a dia.
Els petits gestos, sumats, fan grans canvis.
0 vistas0 comentarios

©2020   BUSINESS BARTERING · hola@businessbartering.es